Wachtwoord vergeten
loginnaam

Hoera! Madelief bestaat 20 jaar!

01-03-2017
Op 18 augustus 2017 bestaat kinderdagverblijf madelief 20 jaar! En dat gaan we groots vieren met iedereen die een band heeft of had met madelief.
» Lees verder

Tarieven madelief voor 2017 vastgesteld

02-01-2017

De uurprijs van een kindplaats op madelief in 2017 is vastgesteld op 7,18 euro. Dit is gelijk aan het prijsniveau dat door de rijksoverheid wordt gehanteerd.

» Lees verder

De financiële kant van madelief

Voor het jaar 2018 bedraagt het tarief van een kindplaats op madelief € 7,45 per uur. Dit is conform het tarief, dat is vastgesteld door de rijksoverheid voor de kinderopvangtoeslag 2018

Er dienen tenminste twee dagdelen per week te worden afgenomen, om in aanmerking te komen voor een plaats op madelief. Eén dagdeel bestaat uit tenminste vijfeneenhalf aaneengesloten uren. Bij plaatsing wordt met de ouders/verzorgers een contract afgesloten voor de gehele duur van de opvang, met daarbij vermeld de prijs voor de opvang gedurende 51 weken per jaar. Buiten de officiële feestdagen is madelief 5 dagen per jaar gesloten in de periode rond kerst en oud en nieuw. Deze dagen zullen tijdig bekend gemaakt worden.

Let op: officiële feestdagen en de 5 dagen rond kerst en oud en nieuw kunnen niet geruild worden. Onze jaarlijkse studiedag en teamuitje kunnen wel geruild worden.

Vervolgens ontvangen zij maandelijks een factuur voor het aantal contractueel vastgelegde uren, eventueel vermeerderd met extra afgenomen opvanguren. De factuur wordt dus als volgt bepaald: (uurprijs x aantal contracturen per week x 51) : 12 = maandprijs. De factuur wordt via automatische incasso geïnd.

Luiers, eten en drinken zijn bij de prijs inbegrepen.

Het bankrekeningnummer van madelief is NL13 ABNA 0441 9802 44.

Zie voor meer informatie ook onze Algemene Voorwaarden ( pdf-file, 62 kB).