Wachtwoord vergeten
loginnaam

Hoera! Madelief bestaat 20 jaar!

01-03-2017
Op 18 augustus 2017 bestaat kinderdagverblijf madelief 20 jaar! En dat gaan we groots vieren met iedereen die een band heeft of had met madelief.
» Lees verder

Tarieven madelief voor 2017 vastgesteld

02-01-2017

De uurprijs van een kindplaats op madelief in 2017 is vastgesteld op 7,18 euro. Dit is gelijk aan het prijsniveau dat door de rijksoverheid wordt gehanteerd.

» Lees verder

Feest op madelief

Op madelief houden we van een feestje. Feestjes vieren draagt bij aan het groepsgevoel, en zorgt ook voor spanning, drukte en afwisseling. Feestjes stimuleren de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind, omdat ze samen worden gedaan. Tegelijkertijd leren de kinderen omgaan met hun eigen emoties zoals vrolijkheid, angst en verlegenheid.

Natuurlijk vieren wij, als u en uw kind dat op prijs stellen de verjaardag van het kind op madelief. Wanneer er iemand jarig is of afscheid neemt is het altijd leuk om te trakteren. De ouders moeten er rekening mee houden dat bij voorkeur gezond getrakteerd wordt. Dit kan overlegd worden met de pedagogisch medewerkers. Wanneer wij een feestje hebben dan wordt er natuurlijk voor de jarige job of voor diegene die afscheid neemt de feesttroon tevoorschijn getoverd!

Naast de kinderverjaardagen en het afscheid van madelief vieren we:
 

  • de verjaardagen van de pedagogisch medewerkers: jaarlijks op Juffenfeest;
  • Sinterklaas;
  • om de twee jaar: opa en oma-dag;
  • Kerst en oud & nieuw. Dit vieren we tijdens een kerst- of nieuwjaarsborrel voor ouders en/of kinderen.

madelief staat er ook voor open om feestdagen van andere culturen te vieren.
Wij passen onze activiteiten op de feestdagen aan, vertellen er verhalen over, zingen liedjes en hebben aangepaste creativiteiten.