Wachtwoord vergeten
loginnaam

Hoera! Madelief bestaat 20 jaar!

01-03-2017
Op 18 augustus 2017 bestaat kinderdagverblijf madelief 20 jaar! En dat gaan we groots vieren met iedereen die een band heeft of had met madelief.
» Lees verder

Tarieven madelief voor 2017 vastgesteld

02-01-2017

De uurprijs van een kindplaats op madelief in 2017 is vastgesteld op 7,18 euro. Dit is gelijk aan het prijsniveau dat door de rijksoverheid wordt gehanteerd.

» Lees verder

Ons team stelt zich voor

Na jaren werkzaam te zijn geweest als groepsleidster op een instituut voor meervoudig gehandicapte, slechthorende en taalspraakgestoorde kinderen, besloot Astrid de Jong in 1997 kinderdagverblijf madelief op te richten. Er werd een pand gezocht en gevonden in de voormalige basis van Thuiszorg Utrecht. En na een periode van verbouwen en schilderen gingen de deuren van madelief uiteindelijk 27 september 1997 officieel open. Het team bestond in die tijd uit Astrid en een tweetal enthousiaste vrijwilligers.

Nu worden iedere week opnieuw gemiddeld 55 baby's, dreumesen en peuters opgevangen. Verantwoordelijk voor de kwaliteit is een team van professionele pedagogisch medewerkers. Het zijn deze 'madelieverds' die het kinderdagverblijf maken tot wat het is: een veilig en warme omgeving waar het kind zich oprecht veilig, vertrouwd en gerespecteerd voelt.Het team van madelief in 2015.