Wachtwoord vergeten
loginnaam

Hoera! Madelief bestaat 20 jaar!

01-03-2017
Op 18 augustus 2017 bestaat kinderdagverblijf madelief 20 jaar! En dat gaan we groots vieren met iedereen die een band heeft of had met madelief.
» Lees verder

Tarieven madelief voor 2017 vastgesteld

02-01-2017

De uurprijs van een kindplaats op madelief in 2017 is vastgesteld op 7,18 euro. Dit is gelijk aan het prijsniveau dat door de rijksoverheid wordt gehanteerd.

» Lees verder

De groepen van madelief

Op madelief wordt in drie groepen gewerkt.

  • De babygroep bestaat uit 9 baby's en dreumessen van 0 tot 2 jaar.
  • De peutergroep bestaat uit 14 peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. 
  • De vergeet-mij-nietjes (vmn) is een verticale groep van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, met maximaal 12 kinderen.

Het uiteindelijke aantal kinderen per groep wordt bepaald door de leeftijd van de kinderen. 

Iedere groep heeft twee vaste pedagogisch medewerkers per dag. Deze pedagogisch medewerkers worden eventueel bijgestaan door een stagiaire. madelief probeert verder altijd met vaste invalkrachten te werken. Dit om de stabiliteit en continuïteit te waarborgen binnen het kinderdagverblijf.

Overgaan naar de volgende groep

Als een kind twee jaar wordt, gaat hij of zij over naar van de baby- naar de peutergroep. Ruim voordat een kind twee jaar wordt, gaat het al oefenen bij de peuters op verschillende momenten van de dag. Zo is de overgang niet al te groot. Voor kinderen op de vmn geldt deze overgangsleeftijd niet.