Pedagogisch medewerker gezocht!

29-01-2019

Kinderdagverblijf madelief is per 1 maart 2019 op zoek naar een leuke, lieve en betrokken pedagogisch medewerker, voor minimaal twee en maximaal vier dagen per week.

» Lees verder

Madelief tarief 2019

01-12-2018

Voor het jaar 2019 bedraagt het tarief van een kindplaats op madelief € 8,02 per uur. Dit is conform het tarief, dat is vastgesteld door de rijksoverheid voor de kinderopvangtoeslag 2019.

» Lees verder

De oudercommissie van madelief

De belangen van de ouders en verzorgers van kinderen op madelief worden behartigd door de oudercommissie. De oudercommissie heeft twee verantwoordelijkheden.

  1. Als kritisch volger van het beleid van madelief heeft zij de taak aan de bel te trekken als de communicatie tussen madelief en de ouders niet naar tevredenheid verloopt.
  2.  
  3. Als vertegenwoordiger van de ouders heeft de oudercommissie de taak de ouders te informeren over de eigen activiteiten en op de hoogte te blijven van wat er leeft onder de ouders.
  4.  
  5. De oudercommissie is er voor alle ouders met kinderen op madelief. We houden ouders op de hoogte via deze website en via e-mail. We zijn aanwezig bij alle feesten en partijen van madelief.
  6.  
  7. En boven alles staan we open voor opmerkingen en suggesties van ouders.
  8.  
  9. Heb je ideeën, wensen of vragen? Schroom niet om contact op te nemen. Dit kan door een berichtje in de lief-en-leedpot achter te laten, een van ons aan te spreken of te mailen. Meer informatie vind je hier.
  10.  

De oudercommissie van madelief laat zich informeren en inspireren door BOink, belangenvereniging van ouders in de kinderopvang.