Madelief tarief 2020

01-12-2019

Voor het jaar 2020 bedraagt het tarief van een kindplaats op madelief € 8,84 per uur. Een deel van dit bedrag hiervan wordt vergoed door de rijksoverheid in de vorm van een kinderopvangtoeslag.

» Lees verder

Pedagogisch medewerker gezocht!

29-01-2019

Kinderdagverblijf madelief is per 1 maart 2019 op zoek naar een leuke, lieve en betrokken pedagogisch medewerker, voor minimaal twee en maximaal vier dagen per week.

» Lees verder

Inschrijven

Spreekt madelief u aan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een inschrijfformulier. Contact neemt u op door te bellen met 030-2886690, en te vragen naar Astrid of Shanti. E-mailen kan ook naar

Als de lengte van de wachtlijst het toe laat maken wij graag tijd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en een rondleiding.

Voor alle vormen van opvang geldt een minimum plaatsing van twee dagdelen per week. Verspreide dagdelen kunnen alleen worden toegekend wanneer de planning dit toelaat. Lees hier meer over de financiële kant en algemene voorwaarden van madelief.

Wachtlijst

Broertjes of zusjes van al geplaatste kinderen komen op de interne wachtlijst terecht. Zij krijgen voorrang bij plaatsing. De interne wachtlijst wordt ook gehanteerd als het kind eenmaal geplaatst is en naar een andere dag wil overstappen.

De datum van plaatsing is afhankelijk van onze plaatsingsmogelijkheden.