Madelief tarief 2020

01-12-2019

Voor het jaar 2020 bedraagt het tarief van een kindplaats op madelief € 8,84 per uur. Een deel van dit bedrag hiervan wordt vergoed door de rijksoverheid in de vorm van een kinderopvangtoeslag.

» Lees verder

Pedagogisch medewerker gezocht!

29-01-2019

Kinderdagverblijf madelief is per 1 maart 2019 op zoek naar een leuke, lieve en betrokken pedagogisch medewerker, voor minimaal twee en maximaal vier dagen per week.

» Lees verder

Feest op madelief

Op madelief houden we van een feestje. Feestjes vieren draagt bij aan het groepsgevoel, en zorgt ook voor spanning, drukte en afwisseling. Feestjes stimuleren de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind, omdat ze samen worden gedaan. Tegelijkertijd leren de kinderen omgaan met hun eigen emoties zoals vrolijkheid, angst en verlegenheid.

Natuurlijk vieren wij, als u en uw kind dat op prijs stellen de verjaardag van het kind op madelief. Wanneer er iemand jarig is of afscheid neemt is het altijd leuk om te trakteren. De ouders moeten er rekening mee houden dat er gezond getrakteerd wordt. Dit kan overlegd worden met de pedagogisch medewerkers. Wanneer wij een feestje hebben dan wordt er natuurlijk voor de jarige job of voor diegene die afscheid neemt de feesttroon tevoorschijn getoverd!

Naast de kinderverjaardagen en het afscheid van madelief vieren we:

  • de verjaardagen van de pedagogisch medewerkers: jaarlijks op Juffenfeest;
  • Sinterklaas;
  • om de twee jaar: opa en oma-dag;
  • Kerst en oud & nieuw. Dit vieren we tijdens een kerst- of nieuwjaarsborrel voor ouders en/of kinderen.

madelief staat er ook voor open om feestdagen van andere culturen te vieren.
Wij passen onze activiteiten op de feestdagen aan, vertellen er verhalen over, zingen liedjes en hebben aangepaste creativiteiten.