Wachtwoord vergeten
loginnaam

Inspectie GG&GD positief over madelief

01-10-2018

Madelief heeft de jaarlijkse inspectie van de GG&GD weer achter de rug. De uitkomst is positief. Op alle fronten voldoen we aan de eisen. Het meest recente inspectierapport is in te zien via het Landelijk Register Kinderopvang.

» Lees verder

Madelief tarief 2018

01-01-2018

Voor het jaar 2018 bedraagt het tarief van een kindplaats op madelief € 7,45 per uur. Dit is conform het tarief, dat is vastgesteld door de rijksoverheid voor de kinderopvangtoeslag 2018.

» Lees verder

Ons team stelt zich voor

Na jaren werkzaam te zijn geweest als groepsleidster op een instituut voor meervoudig gehandicapte, slechthorende en taalspraakgestoorde kinderen, besloot Astrid de Jong in 1997 kinderdagverblijf madelief op te richten. Er werd een pand gezocht en gevonden in de voormalige basis van Thuiszorg Utrecht. En na een periode van verbouwen en schilderen gingen de deuren van madelief uiteindelijk 27 september 1997 officieel open. Het team bestond in die tijd uit Astrid en een tweetal enthousiaste vrijwilligers.

Nu worden iedere week opnieuw gemiddeld 55 baby's, dreumesen en peuters opgevangen. Verantwoordelijk voor de kwaliteit is een team van professionele pedagogisch medewerkers. Het zijn deze 'madelieverds' die het kinderdagverblijf maken tot wat het is: een veilig en warme omgeving waar het kind zich oprecht veilig, vertrouwd en gerespecteerd voelt.Het team van madelief in 2015.